[ontwerp] studio 365 ontwerpt producten met illustraties en teksten die passen bij de interieur- en lifestyletrends van dit moment. 

 

Mijn naam is Frouwkje Nauta en ik ben grafisch vormgever met al ruim 17 jaar ervaring. Vanaf 2020 heb ik mijn eigen label opgezet: [ontwerp]studio 365.

 

Een lang verhaal in het kort.

Na het afronden van mijn opleiding tot grafisch vormgever heb ik in verschillende branches gewerkt; van het ontwerpen van signs en het uitwerken van routeconcepten tot styling voor een stoffenketen en het creeren van grootformaat prints voor interieur- en exterieur. Na een aantal jaren begon het te kriebelen me meer te richten op vormgeving op het gebied van (web)design en print. Met deze nieuwe creatieve ideeen begon ik samen met mijn partner een reclamebureau. We kregen leuke opdrachten voor merken als Z8 en Glazz. 

 

Naast dit bureau startten we in 2012 ook een webshop in de verkoop van producten voor de inrichting van de babykamer. Jaren later kreeg ik - na zo lang verkoop van andere merken - zin om zelf producten te ontwerpen die online verkocht kunnen worden. Laagdrempelig begon ik met een kleine serie groeimeters en kaarten die aansluiten bij interieurtrends, regionaal geproduceerd en eigen kwaliteitscontrole. De producten verkochten heel goed via onze webshop. Na dit succes - en bevestiging dat ik op de goede weg zat - besloot ik dit onder de naam Studio 365 op de markt te zetten. Een passende naam voor mijn kleine "atelier" met producten die het hele jaar door gebruikt kunnen worden en de creativiteit die nooit stil staat. Ook al ben ik op vakantie, inspiratie is overal!

 

Als je meer wilt weten stuur me een berichtje!

 

Groet! Frouwkje

Vragen? Mail Studio 365

Kenmerken Studio 365

Wat kenmerkt Studio 365: 

grafisch, van deze tijd, nederlandstalig, stijlvolle kleuren, typografisch sterk, kwaliteit, verzorgd

 

Collectie

De collectie van Studio 365 bestaat uit posters, stickers, groeimeters, kaarten en kalenders. 

Na lancering van de eerste serie zal de collectie steeds verder worden uitgebreid met meer decoratieve artikelen voor je huis.

Studio 365

It Vegelinskampke 2
8491 PD Akkrum
085-20 10 210

info@studio365.nl